Events

Arrangementer på Badehotellet

Julebrunch

Julebrunch

D. 26. dec kl. 09.00 – 15.00

Velkomst af prosecco og alkoholfri bobler.
Kaffe – the – varm chokolade.
Presset appelsinjuice – æblemost – ingefærshots.
Brød – boller – rugbrød m. smør – smøreost – Nutella – honning og marmelader
4 typer pålæg – 5 typer franske og danske oste.
Sylte m. rødbeder og sennep.
Fiskefad m. kold & varmrøget laks, håndpillede rejer.
Fiskefilet m. grov remoulade.
2 slags sild m. karrysalat, kapers, rå løg.
Lune frikadeller.
Græsk yoghurt m. granola, bærcoulis og friske bær/frugt.
Tyk bacon og chorizopølser – blødkogte og scrambled æg.
Lun leverpostej m. champignon.
Tarteletter m. høns i asparges.
Frisk frugt og forskelligt grønt – italiensk salat – sky og alt der hører med.

Risalamande m. kirsebærsovs.
Pandekager og wienerbrød.
Og hvis du er til det, en bette dram.

Søndagsbrunch tilbydes også som selskabsbrunch, på ugens andre dage ved 30+ pers. til 395 kr. pr. pers. (med lokale op til 4 timer)

Dato: 26. dec 2025
Kl.: 09.00 – 15.00

Pris: 325,- pr. pers.
Børn u. 12 år halv pris
Børn u. 3 år gratis

Tilmelding:
Skriv til booking@grenaastrand.dk
eller telefon 86 32 68 14

Lørdagsnørkleri

Nytårsfest på Badehotellet

D. 31. dec kl. 17.30 – 02.00

Kl. 22-02 – Levende Musik og mulighed for dans

Musik: Mathias Valiant

Spis, fest og vær glad!

Badehotellets Nytårsfest er en fællesfest ved langborde.
Samlede grupper seates selvfølgelig samlet.
Hvis der er ønske om
separat bord for din gruppe, så oplys det venligst ved bestilling.

Velkomst

Nytårstale m. bobler af Prosecco og en let snack.

Forret – Buffet

Lavbagt lys fisk m. rygeostsauce, stenbidderrogn, håndpillede rejer og grønne asparges.
Tapasfade m. parmaskinke, iberico skinke, bresaola, ostecreme og frisk melon.
Friskbagt brød serveret m. pesto og tapenade.

Hovedret – Buffet

Rosastegt oksemørbrad m. rødvinssauce, pommes anna, saute af svampe og porrer, balsamicoglaseret rødløg og jordskokkepuré på brunet smør.
Æblebraiseret lammekølle m. rosmarinsauce, pommes rissole, honningglaserede rodfrugter og glaseret perleløg.
Frisk nytårssalat m. brombær, granatæble og avocado.
Bønnesalat m. melon og revet parmesan.

Dessert – Buffet

Gateau marcel m. frisk frugt.
Ostefad m. 5 forskellige oste fra Arla unika serveret m. hjemmelavet brød og kiks samt sylt.
Romfromage m. syrlig tuile.

Kl. 24!!

Champagne Bouché Père & kransekage og krudt.

Kl. 01 Natmad

Aspargessuppe m. kødboller og brød.

Dato: 31. dec 2025
Kl.: 17.30 – 02.00

Pris: 985,- pr. pers.

Drikkevarer 475,- pr. pers.
Ad libitum husets vine/øl/vand.

Tilmelding:
Skriv til booking@grenaastrand.dk
eller telefon 86 32 68 14

 

Book en overnat inkl. Nytårsmenu, i delt dobbelværelse fra 2035 kr.