Restaurant

Menukort

Tilbud

I marts får du 20% rabat på vores 5-retters livsnyder-menu.

Onsdag og torsdag:

Ved 2 retter: Gratis ekstra portion til de meget sultne

Kan også købes som take-away (til opvarmning i ovn/mikrobølgeovn)
Take-away bestilles senest kl. 17 på dagen, afhentes 17.30-20.00

Menukort for kommende uger offentliggøres ca. tre uger i forvejen.

A la carte – fredag og lørdag (uge 12)

17.30-21.30 – Seneste bestilling kl. 21.00

Ankomst

Badehotellets snacks & bobler
kr. 90,-

Forretter

Kartoffel porresuppe m. sprød bacon og kørvel
kr. 100,-

Røget Skagenskinke med årstidens urter & sennepsvinaigrette
kr. 125,-

Badehotellets Rejecocktail
kr. 145,-

Hovedretter

Hjerter i flødesovs, m. årstidens grønt, syltede tyttebær og rofrugtmos
kr. 280,-

Dagens fisk med sæsonens garniture, sauce Nage, urterasp, kartofler
kr. 290,-

Boeuf Bèarnaise. Oksesteak-excellente, pommes frites, sauce Bèarnaise, garniture, 250g
kr. 365,-
(Ekstra stor steak, 350g: 415,-)

Desserter

Baked Alaska, Karamel-is & kompot indbagt i marengs
kr. 130,-

Citronfromage med flødeskum og saltkaramel
kr. 100,-

Badehotellets crepes-orange, Orange-cremefyldt pandekage
kr. 145,-

Book bord – A la carte

A la carte – fredag og lørdag (uge 13)

17.30-21.30 – Seneste bestilling kl. 21.00

Ankomst

Badehotellets snacks & bobler
kr. 90,-

Forretter

Boullabaise, fransk fiskesuppe m. muslinger og rejer
kr. 100,-

Røget Skagenskinke med årstidens urter & sennepsvinaigrette
kr. 125,-

Badehotellets Rejecocktail
kr. 145,-

Hovedretter

Boef ala mode, rødvins braiseret okse, med rodfrugter, perløg og kokkens kartoffel
kr. 280,-

Dagens fisk med sæsonens garniture, sauce Nage, urterasp, kartofler
kr. 290,-

Boeuf Bèarnaise. Oksesteak-excellente, pommes frites, sauce Bèarnaise, garniture, 250g
kr. 365,-
(Ekstra stor steak, 350g: 415,-)

Desserter

Baked Alaska, Karamel-is & kompot indbagt i marengs
kr. 130,-

Citronfromage med flødeskum og saltkaramel
kr. 100,-

Badehotellets crepes-orange, Orange-cremefyldt pandekage
kr. 145,-

Book bord – A la carte

A la carte – fredag og lørdag (uge 14)

17.30-21.30 – Seneste bestilling kl. 21.00

Ankomst

Badehotellets snacks & bobler
kr. 90,-

Forretter

Fransk løgsuppe med ostebrød
kr. 100,-

Røget Skagenskinke med årstidens urter & sennepsvinaigrette
kr. 125,-

Badehotellets Rejecocktail
kr. 145,-

Hovedretter

Coq au vin blanc m. rodfrugter, skalotteløg og knust kartoffel
kr. 280,-

Dagens fisk med sæsonens garniture, sauce Nage, urterasp, kartofler
kr. 290,-

Boeuf Bèarnaise. Oksesteak-excellente, pommes frites, sauce Bèarnaise, garniture, 250g
kr. 365,-
(Ekstra stor steak, 350g: 415,-)

Desserter

Baked Alaska, Karamel-is & kompot indbagt i marengs
kr. 130,-

Citronfromage med flødeskum og saltkaramel
kr. 100,-

Badehotellets crepes-orange, Orange-cremefyldt pandekage
kr. 145,-

Book bord – A la carte

Se vores anmeldelse fra Jyllands-Posten

Fra: Februar 2024
Af: Bettina Buhl
Madhistoriker, Det Grønne Museum

Maden
★★★★★☆

Betjeningen
★★★★★★

Sammenhæng mellem lokalitet og servering
★★★★★★

Prisniveau i forhold til den samlede oplevelse
★★★★★☆