Restaurant
Menukort

Tilbud
I marts får du 20% rabat på vores 5-retters livsnyder-menu.
Onsdag og torsdag:
Ved 2 retter: Gratis ekstra portion til de meget sultne
Kan også købes som take-away (til opvarmning i ovn/mikrobølgeovn)
Take-away bestilles senest kl. 17 på dagen, afhentes 17.30-20.00
Menukort for kommende uger offentliggøres ca. tre uger i forvejen.
A la carte – fredag og lørdag (uge 12)
17.30-21.30 – Seneste bestilling kl. 21.00
Ankomst
Badehotellets snacks & bobler
kr. 90,-
Forretter
Kartoffel porresuppe m. sprød bacon og kørvel
kr. 100,-
Røget Skagenskinke med årstidens urter & sennepsvinaigrette
kr. 125,-
Badehotellets Rejecocktail
kr. 145,-
Hovedretter
Hjerter i flødesovs, m. årstidens grønt, syltede tyttebær og rofrugtmos
kr. 280,-
Dagens fisk med sæsonens garniture, sauce Nage, urterasp, kartofler
kr. 290,-
Boeuf Bèarnaise. Oksesteak-excellente, pommes frites, sauce Bèarnaise, garniture, 250g
kr. 365,-
(Ekstra stor steak, 350g: 415,-)
Desserter
Baked Alaska, Karamel-is & kompot indbagt i marengs
kr. 130,-
Citronfromage med flødeskum og saltkaramel
kr. 100,-
Badehotellets crepes-orange, Orange-cremefyldt pandekage
kr. 145,-
A la carte – fredag og lørdag (uge 13)
17.30-21.30 – Seneste bestilling kl. 21.00
Ankomst
Badehotellets snacks & bobler
kr. 90,-
Forretter
Boullabaise, fransk fiskesuppe m. muslinger og rejer
kr. 100,-
Røget Skagenskinke med årstidens urter & sennepsvinaigrette
kr. 125,-
Badehotellets Rejecocktail
kr. 145,-
Hovedretter
Boef ala mode, rødvins braiseret okse, med rodfrugter, perløg og kokkens kartoffel
kr. 280,-
Dagens fisk med sæsonens garniture, sauce Nage, urterasp, kartofler
kr. 290,-
Boeuf Bèarnaise. Oksesteak-excellente, pommes frites, sauce Bèarnaise, garniture, 250g
kr. 365,-
(Ekstra stor steak, 350g: 415,-)
Desserter
Baked Alaska, Karamel-is & kompot indbagt i marengs
kr. 130,-
Citronfromage med flødeskum og saltkaramel
kr. 100,-
Badehotellets crepes-orange, Orange-cremefyldt pandekage
kr. 145,-
A la carte – fredag og lørdag (uge 14)
17.30-21.30 – Seneste bestilling kl. 21.00
Ankomst
Badehotellets snacks & bobler
kr. 90,-
Forretter
Fransk løgsuppe med ostebrød
kr. 100,-
Røget Skagenskinke med årstidens urter & sennepsvinaigrette
kr. 125,-
Badehotellets Rejecocktail
kr. 145,-
Hovedretter
Coq au vin blanc m. rodfrugter, skalotteløg og knust kartoffel
kr. 280,-
Dagens fisk med sæsonens garniture, sauce Nage, urterasp, kartofler
kr. 290,-
Boeuf Bèarnaise. Oksesteak-excellente, pommes frites, sauce Bèarnaise, garniture, 250g
kr. 365,-
(Ekstra stor steak, 350g: 415,-)
Desserter
Baked Alaska, Karamel-is & kompot indbagt i marengs
kr. 130,-
Citronfromage med flødeskum og saltkaramel
kr. 100,-
Badehotellets crepes-orange, Orange-cremefyldt pandekage
kr. 145,-


Se vores anmeldelse fra Jyllands-Posten
Fra: Februar 2024
Af: Bettina Buhl
Madhistoriker, Det Grønne Museum
Maden
★★★★★☆
Betjeningen
★★★★★★
Sammenhæng mellem lokalitet og servering
★★★★★★
Prisniveau i forhold til den samlede oplevelse
★★★★★☆