Restaurant/brasserie
Klassisk fransk/dansk mad & Badehotel-hygge

Hverdagsforkælelse
Nyd den gode mad- og vinoplevelse i Badehotellets uhøjtidelige atmosfære af feriehygge og fællesskab i vores klassiske lokaler med udsigt til skov og strand – til frihed og ferie.
Onsdage og torsdage byder vi på Hverdagsforkælelse bestående af 2-Retters-Fællesspisning ved langbord (eller ved separat bord efter ønske). Vi ønsker at gøre den gode madoplevelse endnu bedre ved at give jer mulighed for at spise i selskab med andre. Måske finder I endda en ny ven eller to. Vi serverer de to retter på fast tidspunkt, forret kl. 18.00 og hovedret kl. 18.30.
Vores ugeretter er også tilgængelige som take-away til opvarmning i ovn/mikrobølgeovn.
Vi introducerer jer til to nye højkvalitetsretter hver uge, så der er altid noget at glæde sig til.
5-retters Livsnydermenu
Fredage og lørdage byder vi på 5-retters Livsnydermenu, der kan perfektioneres med vinmenu bestående af 5 vine, som vores Sommelier har udvalgt til de enkelte retter, så vin- og madsmag går op i en højere enhed.
Vi serverer 5-retters Livsnydermenu ved jeres eget bord (ikke fælles). Serveringen af de enkelte retter sker samtidig til alle. Derved kan vi opnå en effektiv og spildfri tilberedning. Det kommer jer til glæde i form af en særdeles god mad- og vinoplevelse til en meget attraktiv pris. Servering af retterne sker fra kl. 18.30 til ca. 21.00.
Vi præsenterer en ny 5-rettersmenu hver uge, hvor mindst to af retterne er helt nye, og de øvrige er Badehotel-klassikere. Vi vil gerne se jer rigtig tit, så vi sørger for en ny oplevelse hver uge.


Á la Carte serveringer af klassiske Badehotelretter samt af ugens nye retter tilbyder vi naturligvis også onsdag-lørdag kl. 17-21.
Husk at komme i god tid, så I kan nyde en drink i vores Lounge/Bar inden maden.
Søndagsbrunch & Bobler i afslappende feriestemning og med knap to timers samværstid ved bordene serverer vi med ankomst enten kl. 9 eller kl. 11.
Vi samler på Livsnydere
Vegetarer og allergikere: henvend jer gerne, vi laver et tilpasset måltid.


Se vores anmeldelse fra Jyllands-Posten
Fra: Februar 2024
Af: Bettina Buhl
Madhistoriker, Det Grønne Museum
Maden
★★★★★☆
Betjeningen
★★★★★★
Sammenhæng mellem lokalitet og servering
★★★★★★
Prisniveau i forhold til den samlede oplevelse
★★★★★☆